Familie- of vriendenweekend in de ‘Bekendelle’

 

Onverdeeld aandacht voor elkaar

In de drukte van alledag schiet het er zo vaak bij in: even ongestoord bijpraten met die vrienden of vriendinnen die je eigenlijk veel te weinig ziet.  Ouderwets lachen om hilarische anekdotes, herinneringen ophalen, even onverdeeld aandacht voor elkaar. Hoe geweldig zou het niet zijn een weekend ongestoord met vrienden, vriendinnen of opa, oma en de kinderen door te brengen?

 

Familie- of vriendenweekend?

Vakantieboerderij Beekshuus is de perfecte accommodatie voor een familie- of vriendenweekend.  De ruime woning heeft een sfeervolle, warme inrichting en biedt dankzij de diverse zitruimtes, ook voldoende mogelijkheid voor privacy. Vanwege de unieke ligging midden in het natuurgebied Bekendelle, maar tóch slechts vijf kilometer verwijderd van Winterswijk (met alle faciliteiten van een grote stad), is er voor ieder wat wils.
Overdag kunt u wandelen in de prachtige natuur, lekker een terrasje pikken in het gezellige centrum van Winterswijk, een bezoekje brengen aan de gezellige zaterdagmarkt of misschien heerlijk relaxen in saunacomplex Bahia in het nabijgelegen Bocholt (Duitsland). Noem maar op, mogelijkheden te over.
’s Avonds kunt u rond de vuurkorf op het terras van de boerderij zelfs in de winter heerlijk buiten zitten. Een glaasje bij de hand, genieten van elkaar en van de prachtige omgeving.

 

Voor ieder wat wils

De afgelopen jaren hebben we vele families en vriendengroepen mogen ontvangen, waarvan velen terugkerende gasten geworden zijn. Muzikanten die voor inspiratie en oefensessies komen, natuurfotografen, wandelaars, ornithologen, mountainbikers, de rij is eindeloos.

 

Binnenkort te verwachten

Januari 2016 zijn we gestart met diverse meerdaagse workshops, waaronder wijn proeven onder leiding van een professioneel sommelier, schilderen (ook mogelijk in combinatie met wijn 😉 ; vrij schilderen, koeien, kippen, pop-art, ervaring niet noodzakelijk) en fotografie.
Een geweldig idee om samen met uw vrienden in ongedwongen sfeer actief bezig te zijn.
Minimum deelname voor elk van deze workshops is vier personen.

 

Een familie- of vriendenweekend in het Beekshuus: een onvergetelijke ervaring!