Het Beekshuus (8 tot 10 pers.)


De boerderij bij aankomst...

Prachtig in elk jaargetijde!
 

Uniek gelegen, midden in het natuurmonument ‘Bekendelle’ vindt u vakantieboerderij Beekshuus.

Weg van alle drukte komt u helemaal tot rust in de schitterende natuur van het eeuwenoude bekenbos Bekendelle. Vanuit de tuin stapt u rechtstreeks dit natuurreservaat in.
Met een beetje geluk ziet u tijdens een vroeg ontbijt of bij schemering grazende reeën in de omringende weilanden. Door de ‘achtertuin’ van het Beekshuus meandert de beek ‘Boven-Slinge’, waar u zo nu en dan een ijsvogeltje een duik kunt zien nemen.
In welk seizoen u ook uw vakantie doorbrengt in het Beekshuus, de Bekendelle is prachtig in elk jaargetijde!

Tijdens heldere nachten kunt u genieten van bijzondere sterrenhemels. Door de afwezigheid van straatverlichting in de directe omgeving ziet u aan de hemel meer sterren dan waar dan ook in Nederland!

Workshops

De boerderij is bijzonder geschikt als onderkomen voor families en vriendengroepen, maar is ook de perfecte accommodatie voor uw workshops. De omgeving leent zich zeer goed voor bijvoorbeeld cursussen natuurfotografie of mindfulness.
Wanneer u niet zelf de faciliteiten heeft uw cursisten voor meerdere dagen te huisvesten dan kan het Beekshuus uitkomst bieden.

De woning beschikt over vier slaapkamers met in totaliteit 10 slaapplaatsen.
Ontbijt en lunch kunnen in overleg verzorgd worden.

De unieke locatie van Beekshuus biedt veel privacy, maar door de nabijheid van Winterswijk op ongeveer vijf kilometer afstand ligt de boerderij zeker niet geïsoleerd.

 


BeekshuusUitzicht op oprijlaan


Uitzicht vanuit het keukenraam en vanaf terras